De berg gym shot man kettle bell groenten Home relax rendered

Aanbod

 

Train2B biedt hoogwaardige personal training in Blaricum met het oog op het verbeteren van gezondheid, prestatie, geluk & optimisme. 

 

Bepaal je instroomprofiel


Alle instroomprofielen benadrukken gezond gewicht, gezondheid en vitaliteit. Her en der worden wel wat accenten gelegd. Dit gebeurt aan de hand van jouw persoonlijke wensen, adviezen vanuit Train2B én specifieke instroomprofielen*: 

1.    Train2B 10 jaar jonger (anti-aging)

Door gerichte training en voeding kun je letterlijk een verjongingskuur ondergaan. Kernaspecten hierbij zijn: anti-aging, vitaliteit, balans (evt. valpreventie). Je kunt ook denken aan prestatieverbetering en sportondersteuning.


2.    Train2B pijnvrij & mobiel 

Zoals zoveel mensen heb je last (gehad) van lage rugklachten of andere ongemakken. Vervelend, want dergelijke klachten kunnen je beperken. Als je dergelijke klachten wilt bestrijden of voorkomen en vrijer wil bewegen is dit voor jou een goede keuze. Je werkt hiermee aan een verhoging van je krachtniveaus en je algehele fitheid om efficiënter te bewegen en de uitdagingen in jouw leven met gemak het hoofd te kunnen bieden.


3.    Train2B chronisch gezond 

Misschien zie je het in je omgeving of weet je van jezelf dat je gezondheidsrisico loopt. Het chronisch gezond programma richt zich op het verlagen van het risico op chronische aandoeningen zoals verhoogde bloeddruk, hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Mocht je willen afslanken naar gezond gewicht of een chronische aandoening willen bestrijden, dan is dit profiel ook een passende keuze. 


4.    Train2B happy & optimistisch (fysieke en mentale gezondheid)

Dit profiel is ontwikkeld voor mensen die fysiek en mentaal weerbaarder willen worden. Door drukte vanuit gezin, werk, (mantel)zorg, stress is het soms moeilijk optimistisch te blijven door de druk van buitenaf. We maken een passende combinatie van gerichte coaching en training voor een positievere kijk op jezelf en je omgeving. Speerpunten: positieve mindset en een heel goed getraind lijf. En dat maakt verschil!

Vind je dat je niet binnen een enkel profiel valt of dat jouw profiel er niet tussen zit? Maak je wensen kenbaar zodat je met maatwerk aan het werk kunt. Ik ondersteun je hierbij tijdens een consult of training.

 

Advies op maat voor jou


De stap om een personal trainer in te huren kan best groot voor je zijn. Op basis van een persoonlijk gesprek verkrijg ik informatie over wat voor jou belangrijk is, wat je beoogt te bereiken, wat je eerdere ervaringen zijn en wat je verwachtingen van de toekomst en van mij zijn. Ik vertel je ook mij verwachtingen van jou. Op deze manier kom ik tot een vakkundige aanbeveling voor jou. 

Train2B biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden om voor jou een passend geheel te kunnen creëren. Niet ik sta hierin centraal, maar jij.

Heb je meer behoefte aan mentale coaching om in jouw sport, werk of privé de beste versie van jezelf te worden? Kijk dan hier even.

 

Eerste consult 


Tijdens een consult wordt duidelijk welk profiel het beste aansluit op je wensen en behoeften. Wat is belangrijk in jouw leven? De instroomprofielen bieden jou structuur en houvast. Dit geeft ook inzicht in jouw vorderingen. Klik hier om je aan te melden voor een gratis en vrijblijvend consult. 


Tarieven


De tarieven die Train2B hanteert zijn afhankelijk van je wensen en behoeften en de keuzes die jij maakt binnen het aanbod. De inzet is om een zo passend mogelijk aanbod te creëren waar je je goed bij voelt. Dat betekent dat per uur 20 jaar kennis en ervaring wordt ingezet. Houd rekening met een tarief vanaf 87 euro per heel uur (excl. 9% BTW). Op basis van de uitkomsten van het gratis consult krijg je een overzicht van het aanbod en de kosten. 

Boek hier een consult.

Maak je website met Websitemachine.nl