De berg man kettle bell groenten Home relax rendered

Aanbod en tarieven

 

Welkom bij Train2B: jouw toegang tot persoonlijke groei in Gooi en Vechtstreek, met de focus op Blaricum, Laren en omstreken!

 

‘Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain'

 

Bij Train2B streef ik ernaar om jou te begeleiden op het pad van persoonlijke groei en welzijn. De Train2B trainingsstudio is dé plek waar we niet alleen fysieke transformaties mogelijk maken, maar waar we samen ook de focus leggen op lifestyle coaching en lifeskills training, wanneer dit is wat jij nodig hebt. Bij Train2B gaat het verder dan alleen fitness; Ik ben er om je te ondersteunen op diverse vlakken van je leven.

Je kunt kiezen uit het volgende aanbod (combinaties zijn mogelijk):

 

Personal Training Lifestyle Coaching Lifeskills Coaching Gezondheidstraining voor Teams & Bedrijven

 

Waarom Personal Training, Lifestyle Coaching of Lifeskills Coaching bij Train2B?

  1. Expertise: iedereen mag zich Personal Trainer noemen of waant zich Lifestyle Coach. De vraag is wie jij in vertrouwen neemt als het gaat om jouw gezondheid en (mentale) welzijn? Train2B staat voor deskundigheid en een in de wetenschap geborgde methodiek. Lees hier meer over 'Wie' Train2B is.
  2. Resultaatgericht Maatwerk: De Train2B programma's zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften, met realistische doelen voor duurzame resultaten.
  3. Vertrouwde Omgeving: Train2B biedt een vriendelijke en ondersteunende omgeving, ideaal voor jouw persoonlijke groei. Geen afleiding door andere klanten of trainers, maar focus op hoe jouw lijf beweegt en hoe jouw hoofd leeft.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van je wensen, je hulpvraag en het aantal sessies dat je kiest per week. Met het aanbod, de begeleiding en de expertise concurreer ik op kwaliteit. Houd daarom rekening met een vanaf prijs van 90 euro (excl. 9% btw) per heel uur. Je zult echter merken dat je heel veel méér krijgt dan die contacturen alleen.

Klaar om te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Neem vandaag nog contact op met Train2B en ontdek de gepersonaliseerde benadering van personal training, lifestyle coaching en lifeskills training in de Gooi en Vechtstreek, met speciale aandacht voor Blaricum, Laren e.o.! Vraag nu een vrijblijvend, eerste info-consult aan. 

Train2B fitter, blijer & mentaal sterker!

 

Maak je website met Websitemachine.nl