boek hier een gratis info-consult
Als iets een belangrijke positie inneemt binnen de aanpak van Train2B, dan is het de relatie tussen gezondheid en geluk.

"Bevestig jezelf als iemand die je graag wilt zijn."  
Aanpak handen schaaltje noten rendered Aanpak hardlopen grafiekrendered (1) Aanpak vrouw op berg rendered Aanpak workout plan rendered

Aanpak Positieve Gezondheid en Fitheid

Je wilt gezond en optimistischer leven en jouw fitnessdoelstellingen halen? Hoe doe je dat dan? Door bewust te kiezen voor het goede! Train2B helpt je daarbij! Train2B is Personal Training en Leefstijl Coaching gericht op het effectief ontwikkelen van gezondheid, prestatie, geluk & optimisme. Om dit voor jou te realiseren worden fitness training, voedingsbegeleiding en mental coaching ingezet. Offline én online!

Hoe behaal jij écht jouw fitnessdoelstellingen?

gezondheid, fitheid, betekenisvol leven, bron:iph.nlJe helpt jezelf pas écht wanneer je kiest voor een aanpak die niet alleen op de korte, maar vooral op de lange termijn effectief is. Daarom moet jij in je KRACHT worden aangesproken! Als mens! Niet doen wat je MOET doen, maar wat je WIL doen. Kortom, wat voor jou van WAARDE is. Train2B traint niet iets, maar iemand.

Zo kun jij jouw fitheid en gezondheid inzetten als middel waarmee jij kan doen of bereiken wat jij wilt.

Personal training en coaching

Train2B zet in op het toepassen van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak: Positieve Gezondheid. Gerichte coaching legt bloot waar jouw eventuele knelpunten liggen binnen de zes aspecten van jouw gezondheid & welzijn. Verder maakt Train2B gebruik van inzichten vanuit de positieve psychologie en cognitieve therapie.

Wanneer je hier gericht actie op onderneemt, versterk jij jouw geluk en optimisme. Dit vormt de drijvende kracht achter jouw persoonlijke succes met de Train2B trainingen in de private gym én daarbuiten. Een beter figuur, meer kracht in je donder en een lijf dat het goed doet!

Door de fysieke trainingen voel je je gezond en fit. Dankzij doelgericht maatwerk wordt je gezondheid en fitheid merkbaar. Kernaspecten hierbij zijn: duurzame effecten, monitoring en een in de wetenschap geborgde methodiek. Geen gymuurtjes, maar een doelgerichte en leuke strategie.

Voeding

Wat je iedere dag eet, heeft veel invloed op wie je bent, hoe je functioneert en welke risico's je loopt op bepaalde aandoeningen. Sterker nog, het is een voorwaarde om duurzaam te veranderen, bijvoorbeeld als je wilt afslanken.

De juiste, gezonde keuzes verkleinen je kans op ziektes zoals kanker, voorkomen of bestrijden overgewicht en houden je jong en vitaal. Tegelijkertijd is het niet nodig om geforceerd te doen en jezelf in een slechts zaden etende gezondheidsgoeroe te transformeren. 

Voeding die je gezondheidsrisico verlaagt, je goed doet voelen en bijdraagt aan een gezond gewicht. Dat is het toch? Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Train2B voorziet je in duidelijke richtlijnen en heeft zicht op tools die je kunt gebruiken om gezonder te worden. Ik doe dit onder andere vanuit inzichten opgedaan vanuit Wageningen University & Research.

Of je nu zwanger bent, atleet, senior of aan je gewicht wilt werken. Samen brengen we je voedingsinname in kaart en bepalen we wat je nodig hebt. Gerichte coaching helpt je om dit stap voor stap handen en voeten te geven. Indien nodig kan worden doorverwezen naar een diëtist. 

Wat gebeurt er tijdens het GRATIS info-consult + GRATIS proefsessie?

Je kunt altijd gewoon een keer langskomen. Of Train2B brengt alvast de 6 pijlers van Positieve Gezondheid voor je in kaart aan de hand van een vragenlijst. Niets moet. Op basis van de uitkomsten krijg je een persoonlijk overzicht aangereikt. Tijdens de proeftraining maak je kennis met de beste begeleiding die garant staat voor optimaal resultaat. Dit opent de weg voor jou naar meer fitheid, gezondheid, geluk en optimisme! Je gaat ervaren hoe het voelt om met je eigen lichaam in contact te komen en jouw kwaliteit van bewegen te verbeteren. Dat voelt anders! 

Meld je hier aan.

Samen met Train2B bevestig je jezelf als iemand die je graag wilt zijn!

Lees hier meer over het aanbod van Train2B.

menu Deze maatwerk website is gemaakt met de Websitemachine.nl