De berg man kettle bell groenten Home relax rendered

Kom tot jezelf

 

De Train2B locatie is gelegen in het hart van het sfeervolle Blaricum

Jouw leven 'powered by' Train2B? Het kan zomaar het geval zijn. Je investeert tijd, energie en geld. Met de ambiance, fasciliteiten en deskundige begeleiding wil ik ervoor zorgen dat jij het gevoel hebt het driedubbele terug te krijgen. 

Train2B beschikt over een efficiënt en vakkundig ingerichte locatie die ruimte biedt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Lichaam én tussen de oren.

Bij Train2B worden trainingsmiddelen en methoden gebruikt die trefzeker kunnen worden ingezet. Een pure mix van academische inzichten, mensenkennis, gezond verstand en expertise. Daarin ligt jouw winst.

Op de Train2B locatie voel je je op je gemak zodat je je open kunt stellen voor het hier en nu en lekker in je kracht kunt zitten!

Bij Train2B voel je je thuis. Ver weg van bedrijventerreinen, midden in het hart van Blaricum en tóch gewoon op eigen terrein kunnen parkeren. De inzet is om er jezelf te kunnen zijn en jezelf verder te kunnen ontdekken en ontwikkelen. Met welke muziek train jij het liefst? Kies jouw favoriete Spotify playlist!

Jij als klant staat volledig centraal bij Train2B. Alles draait om jou. Persoonlijke begeleiding voor duurzaam en goed resultaat

De trainingen en gesprekken die je hebt bij Train2B versterken je. Letterlijk en figuurlijk. Ze schijnen licht op de zaak. Het wordt allemaal duidelijker en dáár begint jouw traject naar duurzaam resultaat. Heel gek eigenlijk, maar zo ingewikkeld is het allemaal niet.

Het interieur van Train2B Blaricum nodigt uit tot doen, maar brengt ook een bepaald soort rust met zich mee. Heerlijk zo'n balans!

Begin je sessie bij Train2B 'aan de keukentafel'. Even landen voordat je dag begint of omdat je een drukke dag achter de rug hebt. Aansterken kan op meerdere manieren... Ik wil een ijkpunt in jouw week of dag zijn.

Matthijs (Train2B) is gepassioneerd door sport, bewegen en gezondheid. Dat merk je niet alleen aan hemzelf, maar ook aan hoe hij Train2B Blaricum heeft ingericht. Hand built with passion

En ja, ik train zelf ook. Niet alleen vanwege de gezondheidsfeiten. Alhoewel... Een gezonde leefstijl verlaagt je kans op kanker met 40% (wkof.nl), je kans op hartziekten met wel 50-60% (ten opzichte van mensen die niet of nauwelijks bewegen)! Dit lijstje is erg lang... Afijn, van dag tot dag levert het mij een gevoel van bevrijding op, van energie, vermindering van stress of spanning. En je kunt met een getraind lijf zulke mooie, gave dingen doen. "Anyone... can move mountains". Matthijs van der Gugten, Train2B

Maak je website met Websitemachine.nl