De berg man kettle bell groenten Home relax rendered

Indruk van klanten

 

Anne-Marie uit Blaricum

Matthijs is zeer kundig en zorgt voor een gevarieerde training op maat. Vergeten spieren worden getraind, conditie en kracht verbeteren waardoor mijn rugklachten verdwenen. Matthijs is een goede coach, duidelijk en zeer motiverend. Met veel plezier ga ik naar de training en door de individuele begeleiding kan ik me helemaal focussen op de oefeningen.
De training geeft me veel energie en de fysieke inspanning zorgt bij mij voor mentale ontspanning. Het is het beste cadeau dat ik ooit gekregen heb. Ik raad de trainingen bij Matthijs zeker aan.

Kyra uit Almere

"Ik loop al een lange tijd in de training- en coachingwereld rond als coach en leerling. Maar vond niet eerder zo'n hoogstaande, zorgvuldige en enthousiaste coach als Matthijs van Train2B. Zijn maatwerk en programma's dagen uit, smaken altijd naar meer en werken diep door. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende training en leermomenten."

Ria uit Blaricum

"Al enige tijd worstel ik met twee nieuwe heupen. De deskundigheid waarmee Matthijs mij twee keer in de week traint, maakt dat ik sneller en beter vooruitgang boek dan ik tijdens mijn tijd bij de fysio gedaan heb. Ik kan zoveel meer dan een tijdje terug! Ik noem traplopen en mij energieker voelen. Matthijs is rustig, vriendelijk en enthousiast. De sfeer en entourage vind ik heel prettig. Hij heeft mij ook bijgestaan bij het duidelijk maken waar ik het voor doe: mijn kwaliteit van leven."

René uit Almere

"Ik kies altijd voor kwaliteit, dus naar Blaricum reizen vanuit Almere vind ik geen enkel bezwaar. Ik heb het gevoel dat Matthijs altijd klaar staat via de app, dat vind ik erg belangrijk en prettig. De opbouw van Matthijs' programma zijn voor mij nieuw, uitdagend en verfrissend. Dat stimuleert. Matthijs is vriendelijk en neemt alle tijd. Er zijn veel koekenbakkers in de wereld van personal training. Ik ben, mede door mijn achtergrond (sport en onderwijs) ook wel veeleisend en wil dingen begrijpen. Matthijs steekt daar met kop en schouders bovenuit. Deskundigheid is zijn grootste kracht en mede daardoor aanbevelenswaardig."

Kirstin uit Hilversum

Een krachtige positieve energie en support! Matthijs is gedreven, enthousiast en zoekt samen met jou als deelnemer naar de ultieme bijdrage om je doel te bereiken. Zijn betrokkenheid en bevlogenheid werken aanstekelijk. Zijn coaching doet mij steeds beseffen dat het om mijn eigen keuzes gaat.
De zeer aangename ruimte 'private gym' is al een bezoek waard voor een heerlijke kop koffie/thee.

Maak je website met Websitemachine.nl