De berg man kettle bell groenten Home relax rendered

Lifeskills Training voor het leven

 

Mental Coaching

Ontwikkel essentiële lifeskills in de exclusieve setting van Train2B Blaricum. De trainingen omvatten aspecten zoals energie-management, optimisme, slaapverbetering en stressbeheersing, waardoor je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook mentaal veerkrachtiger. Train2B is jouw partner in persoonlijke groei.

 

Lifeskills Training voor het leven


Lifeskills zijn essentiële vaardigheden die nodig zijn voor effectief functioneren in het dagelijks leven, zoals communicatie, probleemoplossend vermogen en veerkracht. Met Lifeskills Training van Train2B werk je direct of indirect aan die vaardigheden die nodig zijn om binnen je werk en/of privé-leven de balans te bewaken.

Train2B fitter, blijer & mentaal sterker!

 

Mindboxing: Verander piekeren in pieken, sleur in passie en vermoeidheid in vitaliteit

 

Uitgelicht: Mindboxing® (het gevecht tussen je oren).

Verander piekeren in pieken, sleur in passie en vermoeidheid in vitaliteit.

Kijk eens in de spiegel. Hoe gaat het met je? Zie je een gelukkig en gezond mens die alles uit het leven haalt? Of een druk iemand met stress, die vaak vermoeid is, mogelijk allerlei chronische klachten heeft en grotendeels op de automatische piloot leeft? Klagen heeft weinig zin, de confrontatie aangaan wel. In de'ring' leer je je grootste tegenstander te verslaan: jezelf! Een mindboxer rekent af met beperkende gedachten en neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen vrijheid en geluk. In de (top)sport, op het werk en privé.

Mindboxing® is het gevecht tussen je oren. Geen symptoombestrijding, maar gericht aan de slag met de beproefde Drie Batterijen® methode: Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht. Deze batterijen staan symbool voor fysieke, sociaal- emotionele en mentale hulpbronnen om jou in balans te houden.

Als geregistreerd Mindboxing® coach creëer ik samen met jouw inzicht in hoe jij er voorstaat qua  energie aangaande jouw leven, geluk, werk, (top)sport of privé. Hiermee kunnen we nagaan wat jouw verslinders zijn en wat jouw batterijen oplaadt. Doel hiervan is dat jij beter in je kracht zit en toewerkt naar de beste versie van jezelf. 

In ons drukke leven verliezen we nogal eens het ware contact met onszelf en herkennen we (alarm)signalen niet goed genoeg of te laat. We raken oververmoeid, burned out, depressief of ziek. Het kan ook andere doelen zoals afslanken, beter presteren, jong en vitaal blijven in de weg zitten. Op dat gebied resultaten boeken wordt dan erg moeilijk of zelfs onmogelijk. Energie herstellen en je batterijen opladen is dan essentieel en voorwaardelijk voor al dat andere.

Je kunt een traject Mindboxing® volgen naast een voor jou op maat gesneden Personal Training programma of geheel los hiervan. Jij kiest wat het beste past. Je kunt ook gaandeweg jouw insteek wijzigen. 

Een traject Mindboxing® bedraagt in ieder geval 6 bijeenkomsten, inclusief handvatten en een periode waarin je zelf met de tools (zogenaamde 'jabs' en app) aan de slag gaat. Na de eerste sessie beslis je of het iets voor je is en of je door wilt.

Neem contact op of vraag om meer info wat dit voor jouw kan betekenen of boek hier een consult (intake) en boost your batteries!

CEO, manager, leidinggevende? Meer vitaliteit, veerkracht en duurzame inzetbaarheid op jouw werkvloer? Bekijk het B2B aanbod van Train2B op boostyourbatteries.nl

Terug naar Aanbod

 

Geregistreerd Trainer Coach

 

Maak je website met Websitemachine.nl