De berg gym shot man kettle bell groenten Home relax rendered

Sportmassage of massage ter bevordering van ontspanning & herstel?

 

Train2B zet in op topkwaliteit in haar aanbod. Dit aanbod is gericht op het in optimale zin stimuleren van jouw fitheid, gezondheid, geluk & optimisme. Niet alleen op het gebied van fysieke training en mentaal welbevinden, maar ook wat betreft rust en ontspanning. Soms heb je gewoon het gevoel dat je een massage echt héél goed kunt gebruiken. En natuurlijk is het aanbod van Train2B gestoeld op een kwaliteitslicentie verkregen vanuit het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Word weerbaarder tegen jouw dagelijkse uitdagingen! Kortom, voel je goed, voel je beter!

 

Sportmassage Blaricum

Sporten en actief bewegen is in Nederland zeer populair. Steeds vaker gaan we grotere sportieve uitdagingen aan. Welke uitdaging je ook aangaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. Je wilt fit blijven door mogelijke blessures en overbelasting in een vroeg stadium te herkennen. De vakkundige, effectieve trainingen, maar ook de sportmassages bij Train2B helpen je daarbij! De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. Een sportmassage is een goed middel om spieren te stimuleren voor een prestatie en sneller te laten herstellen na een inspanning en als hulp ter voorbereiding op een volgende prestatie, zoals het lopen van een (halve) marathon.

 

Wat doet een sportmasseur?

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende training of prestatie. Je wordt vanuit Train2B bijgestaan met raad en daad omtrent jouw fitheid en welzijn.

 

Ontspanningsmassage Blaricum

Je kunt een ontspanningsmassage qua opbouw goed vergelijken met een sportmassage na een inspanning. De intensiteit wordt echter naar beneden bijgesteld opdat jij ook vooral tussen de oren tot rust komt. Tegelijkertijd wordt de doorbloeding van de huid en onderliggend spierweefsel gestimuleerd. Er vindt heldere afstemming plaats over wat jij prettig en wenselijk vindt op dat moment. Neem een moment tijd voor jezelf en ervaar de weldaad van een goede massage door een erkende (sport)masseur.

 

Tarieven

Voor een massage van 25 minuten betaal je 39 euro. Voor een massage van 50 minuten betaal je 69 euro*.

Voor meer informatie over de massages of voor het maken van een afspraak neem je contact op via het contactformulier of bel je met 06-21158179.

 

*tarieven excl. 9% btw

 

Maak je website met Websitemachine.nl