De berg man kettle bell groenten Home relax rendered

mental coaching

 

 

Verander piekeren in pieken, sleur in passie en vermoeidheid in vitaliteit.

Kijk eens in de spiegel. Hoe gaat het met je? Zie je een gelukkig en gezond mens die alles uit het leven haalt? Of een druk iemand met stress, die vaak vermoeid is, mogelijk allerlei chronische klachten heeft en grotendeels op de automatische piloot leeft? Klagen heeft weinig zin, de confrontatie aangaan wel. In de ´ring´ leer je je grootste tegenstander te verslaan: jezelf! Een mindboxer rekent af met beperkende gedachten en neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen vrijheid en geluk. In de (top)sport, op het werk en privé.

Mindboxing® is het gevecht tussen je oren. Geen symptoombestrijding, maar gericht aan de slag met de beproefde Drie Batterijen® methode: Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht. Deze batterijen staan symbool voor fysieke, sociaal- emotionele en mentale hulpbronnen om jou in balans te houden.

Als geregistreerd Mindboxing® coach creëer ik samen met jouw inzicht in hoe jij er voorstaat qua  energie aangaande jouw leven, geluk, werk, (top)sport of privé. Hiermee kunnen we nagaan wat jouw verslinders zijn en wat jouw batterijen oplaadt. Doel hiervan is dat jij beter in je kracht zit en toewerkt naar de beste versie van jezelf

In ons drukke leven verliezen we nogal eens het ware contact met onszelf en herkennen we (alarm)signalen niet goed genoeg of te laat. We raken oververmoeid, burned out, depressief of ziek. Het kan ook andere doelen zoals afslanken, beter presteren, jong en vitaal blijven in de weg zitten. Op dat gebied resultaten boeken wordt dan erg moeilijk of zelfs onmogelijk. Energie herstellen en je batterijen opladen is dan essentieel en voorwaardelijk voor al dat andere.

Je kunt een traject Mindboxing® volgen naast een voor jou op maat gesneden Personal Training programma of geheel los hiervan. Jij kiest wat het beste past. Je kunt ook gaandeweg jouw insteek wijzigen. 

Een traject Mindboxing® bedraagt in ieder geval 6 bijeenkomsten, inclusief handvatten en een periode waarin je zelf met de tools (zogenaamde 'jabs' en app) aan de slag gaat. Na de eerste sessie beslis je of het iets voor je is en of je door wilt.

Neem contact op of vraag om meer info wat dit voor jouw kan betekenen of boek hier een consult (intake) en boost your batteries!

Maak je website met Websitemachine.nl