De berg man kettle bell groenten Home relax rendered

Over Train2B


Train2B is een personal training studio in Blaricum. Train2B is gespecialiseerd in fysieke training en leefstijl coaching voor gezondheid, prestatie, geluk & optimisme. Train2B legt de focus op het begeleiden van mensen die beter willen presenteren (fysiek & mentaal) gezonder willen worden of makkelijker willen bewegen. Ook als je de wens hebt het gezondheidsrisico op chronische aandoeningen te verlagen, kan je bij Train2B terecht. Wat hierin centraal staat is jouw eigen bewustwording van je gezondheid, vitaliteit en optimisme. Lees hier wat klanten vinden van Train2B.

 

Train2B; focus op kwaliteit

Ik heb Train2B Health, Fitness & Lifestyle Coaching opgericht in 2018. Ik ben fitnessprofessional en bewegingsdeskundige. Ruim 20 jaar ervaring heb ik op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Ik werkte eerder onder andere als medewerker bij Sportcentrum VU, KNKF Kenniscentrum en ROC van Amsterdam. In de periode 2010-2023 werkte ik als docent bij Faculteit Bewegen, Sport & Voeding bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA) als docent, coach, stagedocent en afstudeerbegeleider.

Mijn passie voor het beïnvloeden van fitness en gezondheid door functionele training, coaching en voeding vormt de rode draad in mijn carrière. Hiervoor volgde ik de bachelor-opleiding 'Sport & Physical Education' aan de HvA. Aan de Maastricht University behaalde ik mijn Master diploma 'Biology of Human Performance & Health'. Tevens behaalde ik diverse (internationale) certificaten op het gebied van personal training, 'athletic performance', voeding, sportverzorging en coaching. Mede door dit alles ontwikkelde ik een sterke visie omtrent fitness, (mentale) gezondheid, vitaliteit en veerkracht.


Missie van Train2B

Mijn missie is om het beweeg- en voedingsgedrag van mensen positief te beïnvloeden zodat ze ervaren hoe het anders kan; ongeforceerd en effectief. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan de gezondheid en het geluk van mensen. Ik zet in op optimaal resultaat en een optimale service in een prettige, verzorgde setting waar mensen zich op hun gemak voelen. Dit alles met een nadruk op de beste begeleiding en optimaal resultaat.

Kernwaarden

In het voorjaar van 2023 lanceerde ik een nieuwe website: boostyourbatteries.nl. Met dit aanbod zet ik in op de Vitaliteit, Veerkracht en Duurzame Inzetbaarheid van teams en bedrijven. 

Matthijs trainer en coach Train2B

Als professioneel Trainer/Coach en Begeleider hanteer ik de LVSC Gedragscode.

 

Matthijs van der Gugten, MSc, CSCS, NSCA-CPT

 

Aanpak

Aanbod

Kernwaarden

Indruk van klanten

 

NSCA Gercertificeerd Personal Trainer   Mindboxing Gecertificeerd Trainer Coach

Hogeschool van AmsterdamMaastricht University

LVSC Register voor Professioneel Begeleiders


 
 

Maak je website met Websitemachine.nl