boek hier een gratis info-consult
Voor zwangere vrouwen geldt het principe: ‘better in, better out’. 

Gezond zwanger met Train2B? Lees hieronder wat dat voor jou kan betekenen en wat Train2B je kan bieden.
zwanger stretch zwanger ligstoel zwangere fotografe

Gezond zwanger met Train2B

Gezond zwanger worden of je zwangerschap zo plezierig mogelijk doorstaan? Train2B biedt een speciaal pakket aan waarin het belang van jou én je kindje centraal staan. Uitbalanceerde trainingen voor jou op maat in combinatie met voedingsondersteuning en 24/7 online coaching. Het unieke concept van Train2B.

Waarom gezond zwanger zijn belangrijk is

Veel problemen tijdens je zwangerschap en in het leven van je kind hebben een oorsprong in de eerste aanleg van embryo en placenta. Een gezonde leefstijl beperkt deze risico’s.
Om fit en gezond zwanger te worden en te zijn is voldoende lichaamsbeweging belangrijk. Daarnaast zijn gezonde voeding en voldoende rust essentieel. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook in aanloop ernaartoe en daarna. Het gaat per slot van rekening om jezelf én je kindje.

Voor zwangere vrouwen geldt het principe: ‘better in, better out’. Als je fitter aan je zwangerschap begint, merk je dat je zwangerschap relatief makkelijker is. Ook herstel je hierdoor na je bevalling sneller.

Neem contact op of vraag om meer info wat dit voor jouw kan betekenen.

Aanbod

Je kunt jouw beleving starten in de fase vóór, tijdens en na je zwangerschap. Hierbij kies je voor 1, 2 of 3 keer per week personal training (inclusief voeding en coaching op maat). Dit kun je afnemen in periodes van 1 of 3 maanden. Klik hier voor meer informatie over het reguliere aanbod.

Gezond zwanger met Train2B

Train2B neemt de ongemakken van de zwangerschap zoveel mogelijk weg. Het risico op complicaties voor jou en je kindje houden we zo laag mogelijk. Je wordt en blijft gezonder.
In de oefenvormen en de zwaarte van de trainingen gelden natuurlijk wel een aantal restricties. We hebben per slot van rekening te maken met een bijzondere situatie. Train2B faciliteert, informeert en begeleidt je tijdens deze speciale fase in je leven. Als zwangere vrouw verandert je lichaam in rap tempo. Met zorg en aandacht wordt hier op ingespeeld.

Personal training

Met de fysieke trainingen wordt maatwerk geleverd gericht op wat je kunt, wat je wil en wat je nodig hebt. De zwangerschapsperiode doorloop je in fasen. Elke fase heeft zijn specifieke kenmerken als het gaat om het verloop van je zwangerschap en hoe je er lichamelijk en mentaal voor staat. De trainingsinhoud en begeleiding groeien met je mee.

Steeds meer wetenschappelijke onderzoeksresultaten tonen aan dat fysieke training veilig en goed is voor moeders zonder medische complicaties tijdens de (vorige) zwangerschap. Mocht er wel sprake zijn van complicaties, dan kijken we naar de mogelijkheden en wordt er indien nodig doorverwezen.

Wat willen we met de trainingen bereiken? Veel! De belangrijkste dingen zijn:

Train2B begeleidt je op het gebied van gezondheid, fitheid en voeding. Daarnaast word je ook op mentaal vlak ondersteund tijdens en na je zwangerschap.

Train2B steady between the ears

Zwanger zijn, vergt gaandeweg steeds meer van je. Niet alleen lichamelijk, maar vooral ook mentaal. Om hieraan tegemoet te komen past Train2B coachingsmethoden toe bij de trainingen. Niet alleen worden de trainingen effectiever en prettiger, het maakt je mentaal weerbaarder voor wat is en voor wat komt.

Train2B, the better choice

Train2B biedt de mogelijkheid om het voedingspatroon onder de loep te nemen en waar nodig te verbeteren. Makkelijk door te voeren richtlijnen helpen je om een betere versie van jezelf te creëren. Afhankelijk van de omstandigheden kan worden doorverwezen naar een diëtist. Alles op maat en alleen het beste.

Jouw voordeel

Verlaagde kans op complicaties tijdens je zwangerschap op basis van goede voeding, gerichte coaching en training. Jij bent gezonder, maar ook je ongeboren kindje. Je bent mentaal weerbaarder tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Je bent sneller herstelt en terug op je oude gewicht ná de bevalling.

Boek hier een GRATIS info-consult + GRATIS proeftraining.

menu Deze maatwerk website is gemaakt met de Websitemachine.nl